Contact

Telefoon: 06-30322664 (iedere werkdag van 8.00 – 9.00 uur)
Email:  welkom@amberpsychologenpraktijk.nl

Postadres: Zanderskamp 29, 6983 CD Doesburg

Bezoekadressen:
Zwolle: Bloemendalstraat 7, 8011 PJ Zwolle
Doesburg: Zanderskamp 29, 6983 CD Doesburg

Zowel de locatie in Zwolle als de locatie in Doesburg zijn met het openbaar vervoer te bereiken. De praktijk in Zwolle ligt op 10 minuten loopafstand van het NS-station (Zwolle Centraal). Ook de praktijk in Doesburg is met de trein en bus te bereiken. De intercitystations Arnhem en Dieren hebben een rechtstreekse busverbinding met Doesburg. Informatie over openbaar vervoer kunt u krijgen op 9292ov.

Mocht u met de auto komen: in Zwolle kunt u in de directe omgeving van de Bloemendalstraat alleen betaald parkeren, in Doesburg kunt u onbetaald parkeren.

Het maken van een afspraak geschiedt bij voorkeur telefonisch. Voor de overige vragen kunt u het mailadres gebruiken, maar u mag ook onderstaand contactformulier gebruiken.

Gegevens over de wachtlijst. De wachttijd in Zwolle is drie maanden. Deze wachttijd geldt zowel voor Basis GGZ als voor Specialistische GGZ. De praktijklocatie in Doesburg gaat op termijn sluiten, daarom is er voor deze locatie een definitieve cliëntenstop ingesteld (laatste update 08-06-2019).  

Contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht