Contact

Telefoon: 06-30322664 (iedere werkdag van 8.00 – 9.00 uur)
Email:  welkom@amberpsychologenpraktijk.nl

Postadres: Zanderskamp 29, 6983 CD Doesburg

Bezoekadressen:
Zwolle: Bloemendalstraat 7, 8011 PJ Zwolle
Doesburg: Zanderskamp 29, 6983 CD Doesburg

Zowel de locatie in Zwolle als de locatie in Doesburg zijn met het openbaar vervoer te bereiken. De praktijk in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van het NS-station (Zwolle Centraal). Ook de praktijk in Doesburg is met de trein en bus te bereiken. De intercitystations Arnhem en Dieren hebben een rechtstreekse busverbinding met Doesburg. Informatie over openbaar vervoer kunt u krijgen op 9292ov.

Mocht u met de auto komen: in Zwolle kunt u in de directe omgeving van de Bloemendalstraat alleen betaald parkeren, in Doesburg kunt u onbetaald parkeren.

Het maken van een afspraak geschiedt bij voorkeur telefonisch. Voor de overige vragen kunt u het mailadres gebruiken, maar u mag ook onderstaand contactformulier gebruiken.

Gegevens over de wachtlijst. In Zwolle is ruimte voor nieuwe cliënten, er is geen wachtlijst. De praktijklocatie in Doesburg zit helaas vol, voor deze locatie is een cliëntenstop ingesteld, zowel voor Basis GGZ als voor Specialistische GGZ. Zodra er weer ruimte is voor nieuwe cliënten, zal dit op de website bekend gemaakt worden (laatste update 01-07-2018). 

Contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht