Coöperatie IJsselstromen van start

Op 31 oktober 2013 is een unieke samenwerking tussen alle zorgverleners in Doesburg e.o. officieel van start gegaan. De samenwerking is formeel vastgelegd in de “Coöperatie IJsselstromen”. De officiële handeling – het tekenen van alle stukken – was een bijzonder moment (zie foto).

Coöperatie IJsselstromen

In de coöperatie zijn alle praktijken/maatschappen van huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, verloskundigen, oefentherapeuten, apothekers, psychologen, logopedisten en huidtherapeuten in Doesburg, Drempt, Angerlo, Giesbeek en Lathum vertegenwoordigd. De Stichting Thuiszorg Midden Gelderland en welzijnsorganisatie Caleidoz tekenden een samenwerkingsovereenkomst met de coöperatie. Daarmee wordt een formele structuur bekrachtigd voor de samenwerking tussen zorg en welzijn in het werkgebied.

De nieuwe coöperatie is één van weinigen in Nederland die zo breed inzet op geïntegreerd aanbieden van zorg en welzijn. Het is uniek dat alle zorgverleners zich aan de coöperatie verbinden én dat de coöperatie de samenwerking met partners buiten de zorg zoekt en formeel vorm geeft door samenwerkingsovereenkomsten te sluiten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *